El Marítim homenatjarà la senyera el dia 24

L’acabada d’elegir fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, tindrà un dels seus primers actes en la seua pròpia agrupació: l’homenatge a la senyera de l’Agrupació de Falles del Marítim. Serà el dia 24 d’octubre, diumenge, pel matí, i comptarà com a mantenidor a Juan Cotino, vicepresident del Consell, conseller de Medi Ambient i reconegut internauta.

Eixe dia 24 començarà l’homenatge a les 12 hores, quan tinga lloc la processó cívica que començarà al Mercat del Cabanyal i que recorrerà els carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine, José Aguirre i Pl. Juan Antonio Benlliure, fins arribar a les Drassanes del Grau. En este últim lloc es realitzarà l’acte en sí. A més d’assistir les 42 falles agrupades, està prevista la presència de les noves falleres majors de València i les seues corts d’honor.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar