El Marítim homenatjarà la senyera el dia 24


L’acabada d’elegir fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, tindrà un dels seus primers actes en la seua pròpia agrupació: l’homenatge a la senyera de l’Agrupació de Falles del Marítim. Serà el dia 24 d’octubre, diumenge, pel matí, i comptarà com a mantenidor a Juan Cotino, vicepresident del Consell, conseller de Medi Ambient i reconegut internauta.

Eixe dia 24 començarà l’homenatge a les 12 hores, quan tinga lloc la processó cívica que començarà al Mercat del Cabanyal i que recorrerà els carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine, José Aguirre i Pl. Juan Antonio Benlliure, fins arribar a les Drassanes del Grau. En este últim lloc es realitzarà l’acte en sí. A més d’assistir les 42 falles agrupades, està prevista la presència de les noves falleres majors de València i les seues corts d’honor.