¿Has leído "Los museos falleros"?

El Marítim homenatjarà la senyera el dia 24

maritimL’acabada d’elegir fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, tindrà un dels seus primers actes en la seua pròpia agrupació: l’homenatge a la senyera de l’Agrupació de Falles del Marítim. Serà el dia 24 d’octubre, diumenge, pel matí, i comptarà com a mantenidor a Juan Cotino, vicepresident del Consell, conseller de Medi Ambient i reconegut internauta.

Eixe dia 24 començarà l’homenatge a les 12 hores, quan tinga lloc la processó cívica que començarà al Mercat del Cabanyal i que recorrerà els carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine, José Aguirre i Pl. Juan Antonio Benlliure, fins arribar a les Drassanes del Grau. En este últim lloc es realitzarà l’acte en sí. A més d’assistir les 42 falles agrupades, està prevista la presència de les noves falleres majors de València i les seues corts d’honor.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar