A Alcàsser comencen les Falles

Escut RavalSi t’has quedat amb més ganes de falles, passa’t per Alcàsser, que la Falla Raval d’esta localitat plantarà els seus monuments demà a l’encreuament entre els carrers Santíssima Trinitat i Colón. I com no poden faltar en cap comissió fallera, hi haurà cercaviles, revetles, jocs infantils, despertà, cremà i altres actes fallers. La setmana fallera acabarà el proper diumenge.

El programa previst per la comissió és el següent:

Dijous 25 de març
22.00 h. Sopar de la plantà amb festa hippie inclosa.
00.00 h. Plantà dels monuments.

Divendres 26 de març

08.00 h. Despertà.
14.00 h. Traca.
18.00 h. Jocs, tallers, playbacks i berenar per als infantils.
22.00 h. Sopar d’entrepà i després revetla.

Dissabte 27 de març

08.00 h. Despertà.
14.00 h. Mascletà.
19.00 h. Ofrena floral fins a l’església de María Auxiliadora.
22.00 h. Sopar d’entrepà i després revetla.

Diumenge 28 de març
08.00 h. Despertà.
13.00 h. Missa a l’església de María Auxiliadora. Després mascletà amb foc aeri.
17.00 h. Atraccions infantils.
21.00 h. Cremà dela falla infantil.
22.00 h. Sopar. Després, cremà de la falla gran.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar