Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Xerrada sobre els monuments de 2010

Com que els monuments fallers de 2010 donen molt a parlar, la Falla Illes Canàries-Dama d’Elx ha preparat una xerrada sobre este tema per al pròxim dimarts 30 de març a les vuit de la vesprada, al seu casal (carrer Dama d’Elx, 7 de València). Ángel Romero, gran coneixedor del monument, serà el moderador d’uns convidats que seran els artistes fallers David Moreno, Toni Fornes, Manuel Martínez Reig i José Antonio Marco, a més dels experts en el tema Javi Gisbert i Javi Serra. Està previst parlar de punts com els jurats, les tendències, les crítiques, l’enginy i la gràcia i, naturalment, de la sorpresa dels premis de la secció especial. Després de la xerrada hi haurà un sopar d’entrepà per a tots els assistents. L’entrada és lliure.