Polèmica amb la retallada de pressupostos de la FFSE

ffseLa decisió de la Federació de Falles d’Especial de limitar els pressupostos per a 2011 ha sigut més polèmica que l’expulsió de Karmele Marchante de les candidatures d’Eurovisió. Mentre que Félix Crespo, president de Junta Central Fallera, ho veu lògic per la crisi actual, no creu que afecte al turisme i pensa que pot venir vé per agarrar forces (econòmiques, claro) de cara a futurs exercicis, el Gremi Artesà d’Artistes Falles de València opina que esta retallada de diners en uns 1.200.000 euros en el total de pressupostos afectarà molt negativament als artistes, ja que els que ara fan monuments d’especial hauran d’acceptar falles xicotetes per a tenir bastant treball, fent la competència a altres professionals que habitualment treballen en les seccions inferiors. Qui també dóna suport a la Federació és l’alcaldessa Rita Barberà, qui segons Actualidad Fallera, afirma que tot el que siguen acords per a evitar el “desbordament” d’alguna activitat relacionada amb les Falles és benvingut.

La roda de premsa del Gremi d’Artistes Fallers pot vore’s en vídeo a continuació, gràcies a Actualidad Fallera:

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar