Polèmica amb la retallada de pressupostos de la FFSE

La decisió de la Federació de Falles d’Especial de limitar els pressupostos per a 2011 ha sigut més polèmica que l’expulsió de Karmele Marchante de les candidatures d’Eurovisió. Mentre que Félix Crespo, president de Junta Central Fallera, ho veu lògic per la crisi actual, no creu que afecte al turisme i pensa que pot venir vé per agarrar forces (econòmiques, claro) de cara a futurs exercicis, el Gremi Artesà d’Artistes Falles de València [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] que esta retallada de diners en uns 1.200.000 euros en el total de pressupostos afectarà molt negativament als artistes, ja que els que ara fan monuments d’especial hauran d’acceptar falles xicotetes per a tenir bastant treball, fent la competència a altres professionals que habitualment treballen en les seccions inferiors. Qui també dóna suport a la Federació és l’alcaldessa Rita Barberà, qui segons Actualidad Fallera, afirma que tot el que siguen acords per a evitar el “desbordament” d’alguna activitat relacionada amb les Falles és benvingut.

La roda de premsa del Gremi d’Artistes Fallers pot vore’s en vídeo a continuació, gràcies a Actualidad Fallera:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar