Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Polèmica amb la retallada de pressupostos de la FFSE

ffseLa decisió de la Federació de Falles d’Especial de limitar els pressupostos per a 2011 ha sigut més polèmica que l’expulsió de Karmele Marchante de les candidatures d’Eurovisió. Mentre que Félix Crespo, president de Junta Central Fallera, ho veu lògic per la crisi actual, no creu que afecte al turisme i pensa que pot venir vé per agarrar forces (econòmiques, claro) de cara a futurs exercicis, el Gremi Artesà d’Artistes Falles de València opina que esta retallada de diners en uns 1.200.000 euros en el total de pressupostos afectarà molt negativament als artistes, ja que els que ara fan monuments d’especial hauran d’acceptar falles xicotetes per a tenir bastant treball, fent la competència a altres professionals que habitualment treballen en les seccions inferiors. Qui també dóna suport a la Federació és l’alcaldessa Rita Barberà, qui segons Actualidad Fallera, afirma que tot el que siguen acords per a evitar el “desbordament” d’alguna activitat relacionada amb les Falles és benvingut.

La roda de premsa del Gremi d’Artistes Fallers pot vore’s en vídeo a continuació, gràcies a Actualidad Fallera: