Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles d’especial s’autolimiten els diners

retallardinersLa Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), en una roda de premsa celebrada ahir dia 20 de gener al casal de la Falla Na Jordana, ha comunicat que per a l’any 2011, les falles de la màxima categoria federades limitaran els seus pressupostos a 100.000 euros per al monument gran i 25.000 euros per a l’infantil. A més, el gran no podrà passar dels 14 metres ni de les 20 figures. D’esta manera, segons declaren en el diari Levante-EMV, s’adapten a l’actual situació de crisi econòmica i competiran en igualdat de condicions. Esta situació es mantindrà fins que millore l’economia en les comissions de Na Jordana, Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, Almiranll Cadarso-Comte d’Altea, Exposició-Misser Masco, Cuba-Literat Azorin, Plaça del Pilar, Sueca-Literat Azorin, Regne de València-Duc de Calàbria, L’Antiga de Campanar i Nou Campanar.