Festes de ferros

PascualPartysFH11 thumb e1264024325123I no són gens dures, sinó que es plantegen molt divertides. La Falla Ferros, del Districte Marítim de València, ha plantejat uns mesos de gener i març plens de marxa al seu casal. Un sopar romà, streap-tease, discoteca mòbil i Carnestoltes són alguns dels actes que tenen previstos estos fallers.

El dissabte 23 de gener, la Falla Ferros posarà en marxa un Sopar Romà per als infantils, on aniran vestits de l’època de Júlio Cèsar. A més de sopar, tindran jocs relacionats amb l’antic Imperi Romà. El següent dissabte, el dia 30, estarà dedicat a les dones, on per 15 € hi haurà el menjar, un stripper i discoteca mòbil fins a les dues de la matinada, com mana Rita.

Passant a febrer, el dia 13 a les 21.30 hores els falles de Ferros tindran la “Pascual Party”,que és la versió masculina del sopar de la dona: 15 € per sopar, stripper (esta vegada xica) i discoteca mòbil. El dia 20 tindrà lloc el sopar dels fallers d’honor, el 27 la festa de Carnestoltes amb cavalcada inclosa, i al dia següent el dinar dels abonats. Acaben les festes amb la presentació del llibret 2010 el dia 5 de març.