Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Quo vadis, Falles?

NOTA DE PREMSA e1264015386524¿A on van les Falles? ¿Es deixaran de fer-ne innovadores perquè no suporten la crítica, o pel contrari totes seran innovadores i, per tant, la innovació deixarà de ser innovació? ¿Al final totes les firmarà la família Santaeulalia? ¿Inventaran suro que faça fum blanc? L’Agrupació de Falles Camins al Grau, en col·laboració amb la Falla Pintor Maella-Avinguda de França-Menorca “Art i ciència”, volen aclarir -si es que es pot- el futur del monument faller en una taula redona que se celebrarà el pròxim 27 de gener a les nou de la nit, dins del casal d’esta comissió (carrer Trafalgar, 42 de València).

Per parlar d’este tema, han convidat a artistes fallers reconeguts com els germans Miguel, Pedro i Alejandro Santaeulalia Serrán, Federico Ferrer García, Javier Igualada, José Lafarga i Vicent Llácer. El moderador del debat serà el locutor de ràdio Salvador Peiró. Els organitzadors esperen traure interessants conclusions per a comprendre què serà del monument faller en el futur.