Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La falla de La Margot?

Esbossos d’Algirós i Centre, per fi

Per problemes de temps no he pogut fer referència a estes notícies, però com més val tard que mai, ací estan. El 15 de gener, les comissions que integren el sector d’Algirós van presentar els seus projectes conjuntament al paranimf de la Universitat Politècnica de València, acte que va comptar amb la presència de la fallera major de València, María Pilar Giménez. Els esbossos de les falles presentades poden vore’s a bona resolución en la web del sector. Dies abans, concretament el 7 de gener, l’Agrupació de Falles Centre va fer el mateix al complex esportiu i cultural d’Abastos, i a pesar que alguns projectes ja es van presentar abans (sense anar més lluny, el de Convent Jerusalem en la “Festa per a tots” de la FFSE), l’acte va causar molta expectació. La web Nifunifallas.com oferix els esbossos de totes les falles agrupades. A esta última presentació conjunta van assistir les dues falleres majors de València, tant la major com la infantil. I per últim, parlant de projectes, la Falla Cervantes-Pare Jofré presentarà els seus el 29 de gener al seu casal sobre les 20.30 hores, i l’Agrupació de Falles Camins al Grau el dia anterior, el 28.