Les fotografies solidàries guanyadores

Esta foto d’una piscina on resulta difícil banyar-se és la guanyadora del concurs fotogràfic NouBotànic de SOStenibilitat, el qual va ser convocat per la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera i la Fundació Divina Pastora. El seu autor, Íñigo Beristain, la va titular Canvi Climàtic, i per ella rebrà 1.500 euros i un ninot sostenible “NouBotàniC”. El segon premi va recaure en Manuel Muñoz amb la imatge Solheimjökull, qui rebrà 800 euros i un altre ninot, mentre que en la modalitat de fallers inscrits en Junta Central Fallera va guanyar Vicente Daniel García Esteve, de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, amb l’obra Camino de Santiago Siglo XXI. Per altra banda, en la categoria “Aigua” van quedar en primer i segon lloc Pilar García i José Cámara respectivament, amb les seues fotos Tetsuo i Puerta.

El jurat del concurs el van formar Juan Manuel Castro, Premi Nacional de Fotografia; Teresa Legarre, directora de la Galeria Paz y Comedias; el fotògraf Raúl Belinchón; Lázaro de la Peña, fotògraf oficial de Junta Central Fallera; i l’assessor de la Regidoria de Qualitat Mediambiental, Energia Renovable, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, Juan Carlos Beneyto.

Les imatges guanyadores junt a altres 25 seleccionades seran les que es podran vore en l’exposició itinerant “MostraSOS”, la qual va inaugurar-se en el seu primer establiment, el Jardí Botànic de València, ahir dimecres 20 de gener. A l’acte van assistir Félix Crespo, regidor de Fires i Cultura de l’Ajuntament de València, i M. Àngels Ramón-Llin, regidora de Qualitat Mediambiental, Energia Renovable, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua. Amb ells van estar Luis de Bago, gerent de la Fundació Divina Pastora; Sebastián Marín Martínez, president de la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera; i Alicia Ventura, comissària de l’exposició.

El caràcter solidari de l’exposició és doble: per un costat, concienciar de la necessitat de fer un planeta més sostenible, i per altra, recaptar diners  per a les entitats PayaSOSpital i la Fundació Aixec amb la venda de les fotos exposades.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar