¿Has leído "La Crida"?

Els esbossos de Camins al Grau, dijous que ve

caminsalgrau e1264109179297Quan acaba d’inaugurar-se l’exposició d’esbossos de l’Agrupació de Falles del Marítim a les drassanes, la veïna Agrupació de Falles de Camins al Grau anuncia que el dijous 28 de gener a les 20.30 hores, les comissions que la composen presentaran els seus projectes al casal de la Falla Dr. Manuel Candela-Avinguda del Port (carrer Floresta, 13, València). En concret, eixe dia es podran vore els esbossos de les falles Lo Rat Penat, Mestre Valls-Marí Albesa, Ramiro de Maeztu – Lleons, Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, Dr. Manuel Candela – Avda. Port, Illes Canàries – Trafalgar, Ferros – Juan Bautista Perales, Illes Canàries – Dama d’Elx, Indústria – Sants Just i Pastor, Ramiro de Maeztu – Humanista Furio, Arts i Oficis – Actor Llorens, Rodríguez de Cepeda – Lorenzo Palmireno, Fuencaliente – Lebón, Passeig Albereda – Avda. França, Av.  França – Torán y Olmos “El Parotet”, i Pintor Maella – Av. França – Menorca.