Projectes amb música, els de Quatre Carreres

Altre lot de presentacions de projectes de falla el tenim el 2 de desembre, el qual correspon a l’Agrupació de Falles de Quatre Carreres. En ell hi haurà esbossos, com és habitual, però també un concert de música festiva i l’estrena mundial i fins i tot interplanetària de l’himne d’esta agrupació. Un pla on, a més de vore coses, se senten unes altres.

escutqcEl 2 de desembre, l’Agrupació de Falles de Quatre Carreres presentarà els esbossos de les falles que plantaran les seues comissions a partir de les 17.30. El lloc serà El Musical de Sedaví, i en l’acte hi haurà una actuació de la Chabacana Band, la qual interpretarà música festiva. Precisament l’Himne de l’Agrupació, que s’estrenarà eixe dia, és un regal d’un component d’esta banda. A més, els representants de les comissions rebran de mans dels delegats les insígnies del sector.

El Musical es troba al carrer El Musical, número 17, de Sedaví.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar