¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Projectes amb música, els de Quatre Carreres

Altre lot de presentacions de projectes de falla el tenim el 2 de desembre, el qual correspon a l’Agrupació de Falles de Quatre Carreres. En ell hi haurà esbossos, com és habitual, però també un concert de música festiva i l’estrena mundial i fins i tot interplanetària de l’himne d’esta agrupació. Un pla on, a més de vore coses, se senten unes altres.

escutqcEl 2 de desembre, l’Agrupació de Falles de Quatre Carreres presentarà els esbossos de les falles que plantaran les seues comissions a partir de les 17.30. El lloc serà El Musical de Sedaví, i en l’acte hi haurà una actuació de la Chabacana Band, la qual interpretarà música festiva. Precisament l’Himne de l’Agrupació, que s’estrenarà eixe dia, és un regal d’un component d’esta banda. A més, els representants de les comissions rebran de mans dels delegats les insígnies del sector.

El Musical es troba al carrer El Musical, número 17, de Sedaví.