Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Darrere d’un gran artista, hi ha una gran dona

Això diu la famosa frase (encara que Groucho Marx afegiria: “i darrere d’ella, la seua dona”). Però sí és veritat que dels artistes fallers es coneix molt el treball, però poc altres aspectes que són els que veuen les seues parelles. Per este motiu, la Falla Plaça de Jesús ha organitzat una xarrada este divendres on sabrem el punt de vista de la dones dones dels artistes. Ara bé, sense parlar massa de la vida privada, que no és Sálvame, però un poquet sí.

tallernj2013
Taller de la Falla Na Jordana 2013 (foto: www.najordana.es)

Les dones dels artistes fallers són les que patixen les decepcions dels artistes quan no s’emporten premi i quan es tiren hores i hores al taller, però també són les que els dónen recolzament i els ajuden a suportar tots els mals de cap que tenen en esta professió. Este punt de vista tan humà és el que eixirà a la llum en la tertúlia que tindrà lloc al casal de la Falla Plaça de Jesús (carrer de Jesús, número 118, de València) el dia 30 de novembre a partir de les 20.00 hores.