Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Presentacions de falleres… i mascotes

Per a variar, un poc de presentacions i proclamacions de falleres majors: les de Santa Bàrbara (Benifaió), Telefónica i Cadis-Els Centelles. Esta última va ser original i no només va presentar falleres: també les seues mascotes, Chispa i Petardo, que no mosseguen ni cal donar-los de menjar perquè son ninots.

Esta és una imatge de l’acte de proclamació de les falleres majors de Santa Bàrbara, Natalia Villajos Duart i Minerva Ponce Villajos, celebrada al Centre Cultural de Benifaió. El president infantil és Jordi Blasco Blasco.

proclamaco falla santa barbara

A continuació, una foto de la presentació de les falleres majors de Ribera-Convent Santa Clara, també coneguda com la Falla Telefónica. Les protagonistes van ser María Pérez Castelblanque (infantil) i Laura Corbató Ferrer (major).

presentaciontelefonica

I per últim, una foto de la proclamació de les falleres majors de Cadis-Els Centelles, Ana Balbastre i Claudia Hernández. Això va ser el 14 de novembre, però el 25 van presentar les mascotes de la comissió, Chispa i Petardo, realitzades pel seu artista faller del monument infantil, Raúl Martínez “Chuky” amb la col·laboració de l’artista de la gran, Mario Gual. També en tenim imatge.

fmcc2013 vert