Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Projectes de Bétera immaculats

El Dia de la Immaculada (8 de desembre), la Junta Local Fallera de Bétera presentarà els projectes de falla de totes les comissions de la localitat. Amb els artistes fallers i uns audiovisuals que es voran tots quedaran molt clarets per al públic que vaja a l’acte, a la Casa de la Cultura de Bétera.

esbeteraA les 19.00 hores del 8 de desembre començarà la presentació d’esbossos de totes les comissions que planten a Bétera. Cada comissió portarà un audiovisual on es presentarà el projecte, el qual tindrà el suport de l’explicació dels artistes fallers que els construïxen. Posteriorment, les falleres majors i els presidents de cada comissió rebran una còpia del projecte firmada pel corresponent artista.

Una picadeta, on es podrà xarrar amb els artistes i els representants de les comissions, tancarà l’acte.