Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Uns d’excursió amb colesterol, i altres de pallassos

L’activitat fallera és molt variada: mentres unes comissions recorden als pallassos de la tele amb una innocent festa (la Falla Molinell-Alboraia), altres (El Clero, per a més detalls) se’n van a Requena a omplir la panxa d’embotit i vi. La qüestió és passar-ho bé i posar la punta del nas roja (amb la disfressa de pallasso en el primer cas, i pegant-li al vi en el segon).

Botella vi FM 1990Efectivament, este dissabte, la Falla Molinell-Alboraia vol retre un homenatge als pallassos de la tele (Gabi, Fofó, Miliki i Fofito), possiblement en record de Miliki, que va morir fa molt poc. En la festa, els convidats hauran d’anar vestits com estos recordats artistes i se sentiran les seues cançons, que tants records porten de la infància als que ara tenen vora els quaranta anys. Hi haurà sopar d’aixella i música per a ballar després (no només dels pallassos).

Quant a la Falla El Clero, el 16 de desembre pujaran en autobús per anar de visita a Utiel i Requena. L’excursió inclou desdejuny en restaurant de luxe, degustació d’embotats, recorreguts per les vinyes del Riu Magre, visita a les bodegues esmentades (amb cata inclosa) i al Museu del Vi d’Utiel, un bon donar amb olla de Requena i pescat i passeig per Requena. El preu del pla és de 26 euros per a adults i de 24 per a xiquets fins a 14 anys.