Uns d’excursió amb colesterol, i altres de pallassos

L’activitat fallera és molt variada: mentres unes comissions recorden als pallassos de la tele amb una innocent festa (la Falla Molinell-Alboraia), altres (El Clero, per a més detalls) se’n van a Requena a omplir la panxa d’embotit i vi. La qüestió és passar-ho bé i posar la punta del nas roja (amb la disfressa de pallasso en el primer cas, i pegant-li al vi en el segon).

Efectivament, este dissabte, la Falla Molinell-Alboraia vol retre un homenatge als pallassos de la tele (Gabi, Fofó, Miliki i Fofito), possiblement en record de Miliki, que va morir fa molt poc. En la festa, els convidats hauran d’anar vestits com estos recordats artistes i se sentiran les seues cançons, que tants records porten de la infància als que ara tenen vora els quaranta anys. Hi haurà sopar d’aixella i música per a ballar després (no només dels pallassos).

Quant a la Falla El Clero, el 16 de desembre pujaran en autobús per anar de visita a Utiel i Requena. L’excursió inclou desdejuny en restaurant de luxe, degustació d’embotats, recorreguts per les vinyes del Riu Magre, visita a les bodegues esmentades (amb cata inclosa) i al Museu del Vi d’Utiel, un bon donar amb olla de Requena i pescat i passeig per Requena. El preu del pla és de 26 euros per a adults i de 24 per a xiquets fins a 14 anys.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar