Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Diputada Campoamor, indumentària i xurros

Segur que a més d’una diputada li agraden els xurros (en el bon sentit de la paraula), pero en la Falla Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor a més els agrada la indumentària valenciana. Tant, que en la seua setmana cultural que s’inaugura hui no falta ni una cosa ni altra. Atent al programa, que hi ha per a tots els gustos.

escudofalladiputada 50Hui 29 de novembre a les 20.30 s’inauguren estes jornades culturals amb l’obertura de l’exposició i una picadeta. Demà a la mateixa hora hi haurà una xarrada de l’indumentarista Camilo Miralles, per a després haver-hi un sopar a preus populars. Dissabte 1 de desembre començarà el dia a les dotze, amb jocs infantils, i a les 19.00 hores una altre col·loqui d’indumentària valenciana, esta vegada amb Paco de “Dos Aguas”. A les 20.00 tindrem una exposició i una xarrada del cisellador Fernando Roda, i per la nit sopar i concurs. El diumenge tindrà una jornada gastronòmica amb cinc plats diferents, a les 18.30 berenar amb xocolate amb xurros i finalment, a les set de la vesprada es tancarà la setmana cultural.