Diputada Campoamor, indumentària i xurros

Segur que a més d’una diputada li agraden els xurros (en el bon sentit de la paraula), pero en la Falla Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor a més els agrada la indumentària valenciana. Tant, que en la seua setmana cultural que s’inaugura hui no falta ni una cosa ni altra. Atent al programa, que hi ha per a tots els gustos.

Hui 29 de novembre a les 20.30 s’inauguren estes jornades culturals amb l’obertura de l’exposició i una picadeta. Demà a la mateixa hora hi haurà una xarrada de l’indumentarista Camilo Miralles, per a després haver-hi un sopar a preus populars. Dissabte 1 de desembre començarà el dia a les dotze, amb jocs infantils, i a les 19.00 hores una altre col·loqui d’indumentària valenciana, esta vegada amb Paco de “Dos Aguas”. A les 20.00 tindrem una exposició i una xarrada del cisellador Fernando Roda, i per la nit sopar i concurs. El diumenge tindrà una jornada gastronòmica amb cinc plats diferents, a les 18.30 berenar amb xocolate amb xurros i finalment, a les set de la vesprada es tancarà la setmana cultural.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar