Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Gayano visita el taller, i Mestalla ¿què plantarà?

I mentre l’Agrupació de Falles de Mestalla-Benimaclet es prepara per a presentar els seus projectes de falla este diumenge, la Falla Gayano Lluch-Doctor Marco Merenciano ha fet una volteta pel taller de Sergio Musoles per a vore com va la seua falla gran. L’artista plantarà per primera vegada en eixa comissió, i ho fa per la porta gran, en secció primera B.

Per un costat, este 2 de desembre a les 11.30 hores, l’Agrupació Mestalla-Benimaclet presentarà els esbossos de les falles que plantaran les comissions que la formen. Serà al casal de Molinell-Alboraia, al carrer Jaca, número 17, de València (darrere de l’Institut Benlliure).

I per altre, ací tenim als fallers de Gayano Lluch feliços de vore la seua falla al taller. Fins a Borriana van desplaçar-se per a contemplar l’avançat treball de Sergio Musoles en el monument gran, i de pas fer un esmorsar com ha de ser.

gayano1

gayano2

gayano3

gayano4