¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Indústria, de viatge pels temps (en cotxe)

Com si de Regreso al futuro es tractara, la Falla Indústria-Sants Just i Pastor planteja viatjar fins l’Edat Mitjana, si és possible en cotxe. Almenys en els seus monuments, ja que la falla gran es desenrotlla en eixa època història, i en la infantil el protagonista és un automòbil. Ens aclarirem a continuació.

Esta vesprada s’han presentat al casal de la Falla Indústria els projectes de falla d’esta comissió per a 2013. La infantil té per lema La ruta loka, i és de l’artista faller Sergio Fandos. En el concurs de Junta Central Fallera participarà en la secció quarta. Quant a la gran, el seu títol és Contes medievals i és del mateix artista, entrant en este cas en la secció segona A. En l’acte també s’ha procedit a la firma protocolària del contracte amb l’artista, a més de amb el pirotècnic de la comissió, on han efectuat les seues rúbriques els presidents grans i infantil, José Vicente i Ramón, i les falleres majors gran i infantil, Isabel i María del Mar.

 

Esbós de la falla infantil d’Indústria 2013

 

Esbós de la falla gran d’Indústria 2013

 

Maqueta de la falla gran d’Indústria 2013

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar