¿Has leído "La cremà"?

Indústria, de viatge pels temps (en cotxe)

Com si de Regreso al futuro es tractara, la Falla Indústria-Sants Just i Pastor planteja viatjar fins l’Edat Mitjana, si és possible en cotxe. Almenys en els seus monuments, ja que la falla gran es desenrotlla en eixa època història, i en la infantil el protagonista és un automòbil. Ens aclarirem a continuació.

Esta vesprada s’han presentat al casal de la Falla Indústria els projectes de falla d’esta comissió per a 2013. La infantil té per lema La ruta loka, i és de l’artista faller Sergio Fandos. En el concurs de Junta Central Fallera participarà en la secció quarta. Quant a la gran, el seu títol és Contes medievals i és del mateix artista, entrant en este cas en la secció segona A. En l’acte també s’ha procedit a la firma protocolària del contracte amb l’artista, a més de amb el pirotècnic de la comissió, on han efectuat les seues rúbriques els presidents grans i infantil, José Vicente i Ramón, i les falleres majors gran i infantil, Isabel i María del Mar.

 

Foto 20121129 36b
Esbós de la falla infantil d’Indústria 2013

 

Foto 20121129 38b
Esbós de la falla gran d’Indústria 2013

 

Foto 20121129 32
Maqueta de la falla gran d’Indústria 2013

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar