Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Indústria, de viatge pels temps (en cotxe)

Com si de Regreso al futuro es tractara, la Falla Indústria-Sants Just i Pastor planteja viatjar fins l’Edat Mitjana, si és possible en cotxe. Almenys en els seus monuments, ja que la falla gran es desenrotlla en eixa època història, i en la infantil el protagonista és un automòbil. Ens aclarirem a continuació.

Esta vesprada s’han presentat al casal de la Falla Indústria els projectes de falla d’esta comissió per a 2013. La infantil té per lema La ruta loka, i és de l’artista faller Sergio Fandos. En el concurs de Junta Central Fallera participarà en la secció quarta. Quant a la gran, el seu títol és Contes medievals i és del mateix artista, entrant en este cas en la secció segona A. En l’acte també s’ha procedit a la firma protocolària del contracte amb l’artista, a més de amb el pirotècnic de la comissió, on han efectuat les seues rúbriques els presidents grans i infantil, José Vicente i Ramón, i les falleres majors gran i infantil, Isabel i María del Mar.

 

Foto 20121129 36b
Esbós de la falla infantil d’Indústria 2013

 

Foto 20121129 38b
Esbós de la falla gran d’Indústria 2013

 

Foto 20121129 32
Maqueta de la falla gran d’Indústria 2013