Indústria, de viatge pels temps (en cotxe)


Com si de Regreso al futuro es tractara, la Falla Indústria-Sants Just i Pastor planteja viatjar fins l’Edat Mitjana, si és possible en cotxe. Almenys en els seus monuments, ja que la falla gran es desenrotlla en eixa època història, i en la infantil el protagonista és un automòbil. Ens aclarirem a continuació.

Esta vesprada s’han presentat al casal de la Falla Indústria els projectes de falla d’esta comissió per a 2013. La infantil té per lema La ruta loka, i és de l’artista faller Sergio Fandos. En el concurs de Junta Central Fallera participarà en la secció quarta. Quant a la gran, el seu títol és Contes medievals i és del mateix artista, entrant en este cas en la secció segona A. En l’acte també s’ha procedit a la firma protocolària del contracte amb l’artista, a més de amb el pirotècnic de la comissió, on han efectuat les seues rúbriques els presidents grans i infantil, José Vicente i Ramón, i les falleres majors gran i infantil, Isabel i María del Mar.

 

Esbós de la falla infantil d’Indústria 2013

 

Esbós de la falla gran d’Indústria 2013

 

Maqueta de la falla gran d’Indústria 2013