Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Salvador Peiró, premi Periodista Gil Sumbiela

El conegut i incansable locutor d’Onda Cero Salvador Peiró ha sigut mereixedor del premi Periodista Gil Sumbiela, que atorga la Falla Periodista Gil Sumbiela-Assutzena. Esta distinció la reben aquells professionals de la comunicació que en el seu treball més promocionen les Falles. ¡Enhorabona!

boropeiroEste premi, que té el nom del creador i primer president de l’Associació de la Premsa Valenciana, ha recaigut en la seua huitena edició en el director del programa radiofònic Gente de Fallas. Però a més, Boro Peiró també edita anualment i desde fa 13 anys una revista sobre esta festa, col·labora de gener a març en el programa a nivell nacional No son horas d’Onda Cero, i en l’autonòmic Aquí en la onda en la mateixa emissora.

El premi se li entregarà el divendres 15 de febrer de 2013 al Saló Museu de l’Artista Faller, a les 22.00 hores.