De descomptes en tallers d’artistes

¡Quanta gent en la Ciutat Fallera este cap de setmana! I no perquè estiguen d’oferta les falles, sinó per l’outlet que hi ha muntat amb l’anomenat Ciudad Fallera Pop Up. Els tallers de molts artistes fallers s’han convertit en botigues de marques de moda amb descomptes, mentre que altres simplement estan oberts al públic per a ensenyar el seu treball artístic. I entre compra i compra, un gotet d’aigua de València pel morro.

Molt interés ha despertat esta iniciativa comercial que ha obert els tallers d’artistes al públic. La gent omplia eixos llocs convertits en comerços de roba decorats amb ninots a mig acabar buscant oportunitats, en especial la nau on Desigual oferix muntons i muntons de roba amb descompte (que no barata, tot cal dir-ho). Pantalons, samarretes, bosses de dona, mocadors i fins i tot armaris són l’oferta que hi ha per la Ciutat Fallera este cap de setmana. Pel carrer, música, animació, invitacions a aigua de València, llocs on qualsevol pot demostrar el seu art dibuixant amb guix, i naturalment ninots (alguns en actitud de dubtosa moralitat).

I entre samarreta i samarreta, es pot gaudir del cavall de Troia que plantarà Na Jordana, encara amb la vareta a la vista; carrosses plenes de color construïdes per Guaita; maquetes de falles; un Hulk que en comptes de verd està blanc perquè encara està sense pintar, del taller de Carlos Carsí; la Betty Boop de Ricardo Alcaide; una dona de Manuel Gitarte; i molt més que encara hi ha temps de contemplar-lo, ja que l’esdeveniment està obert fins diumenge que ve. Ací tenim una mostra del que hi ha per vore en el Ciudad Fallera Pop Up.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar