Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De descomptes en tallers d’artistes

¡Quanta gent en la Ciutat Fallera este cap de setmana! I no perquè estiguen d’oferta les falles, sinó per l’outlet que hi ha muntat amb l’anomenat Ciudad Fallera Pop Up. Els tallers de molts artistes fallers s’han convertit en botigues de marques de moda amb descomptes, mentre que altres simplement estan oberts al públic per a ensenyar el seu treball artístic. I entre compra i compra, un gotet d’aigua de València pel morro.

Molt interés ha despertat esta iniciativa comercial que ha obert els tallers d’artistes al públic. La gent omplia eixos llocs convertits en comerços de roba decorats amb ninots a mig acabar buscant oportunitats, en especial la nau on Desigual oferix muntons i muntons de roba amb descompte (que no barata, tot cal dir-ho). Pantalons, samarretes, bosses de dona, mocadors i fins i tot armaris són l’oferta que hi ha per la Ciutat Fallera este cap de setmana. Pel carrer, música, animació, invitacions a aigua de València, llocs on qualsevol pot demostrar el seu art dibuixant amb guix, i naturalment ninots (alguns en actitud de dubtosa moralitat).

I entre samarreta i samarreta, es pot gaudir del cavall de Troia que plantarà Na Jordana, encara amb la vareta a la vista; carrosses plenes de color construïdes per Guaita; maquetes de falles; un Hulk que en comptes de verd està blanc perquè encara està sense pintar, del taller de Carlos Carsí; la Betty Boop de Ricardo Alcaide; una dona de Manuel Gitarte; i molt més que encara hi ha temps de contemplar-lo, ja que l’esdeveniment està obert fins diumenge que ve. Ací tenim una mostra del que hi ha per vore en el Ciudad Fallera Pop Up.