Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Naix la Unió d’Agrupacions del Cap i Casal

Falla Ajuntament de València 2012.La “interagrupació alternativa” ja està ací. Ahir dimecres va constituir-se la Unió d’Agrupacions del Cap i Casal , fundada per agrupacions falleres que van separar-se de la Interagrupació de Falles.

 

Ahir 16 de maig, les agrupacions de Benicalap-Campanar (ara Federació), Creu Coberta, Mestalla-Benimaclet, Marítimo i Rascanya van acordar al casal de la Falla Guàrdia Civil-Cuenca Tramoyeres la creació d’una nova interagrupació anomenada Unió d’Agrupacions del Cap i Casal, amb l’objectiu de treballar per les Falles, estudiant i plantejant propostes per a millorar-la. El seu primer president és Carlos Pradillas, de l’Agrupació Rascanya.