Apuntà de dos dies en Santa M. Micaela

Festa Apunta

Una maxi-apuntà és el que té la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà este cap de setmana. Divendres, festa mexicana i ball, i dissabte, globotà i jocs infantils, entre altres diversions. Ah, i per a tot el món.

Els fallers volen que el veïnat es divertisca coneixent la comissió, i han preparat diverses activitats per a divendres 18 i dissabte 19 de maig. Divendres a partir de les deu de la nit, festa mexicana, sopar i ball per als majors; i dissabte, per a xiquets, globotà, balls, manualitats, taller de maquillatge i cantajocs. I per animar més a apuntar-se, els menors de dos anys podran ser fallers gratuïtament.

La comissió de Santa Maria Micaela és coneguda per la seua tasca solidària. En 2011 va recaptar 40.000 euros per a l’obra social de la Mare de Déu dels Desemparats, per exemple. A més en ella els fallers realitzen activitats tan diverses com playbacks, teatre, berenars, festes infantils, sopars, berenars i pàdel.