Concurs de tir i arrossegament de l’Agrupació Seu-Xerea-Mercat

Recordant aquells temps en què les grues i els vehicles de càrrega tenien quatre potes i deien “”Iiiiiih!”, l’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat repetix per vuité any el seu Concurs de Tir i Arrossegament els dies 24 i 25  de setembre, i 1 i 2 d’octubre. Com en altres ocasions, tindrà lloc al vell llit del Túria entre els ponts de Calatrava i de les Flores. La inauguració serà el dia 24 a les 10.30 hores, i l’entrega de premis el dia 2 d’octubre a les 19.30.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar