Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Setmana cultural en la Falla Gran Via del Sud

fallagvsudLa Falla Gran Via del Sud, de Bétera, celebrarà la seua setmana cultural entre els dies 6 i 8 d’octubre (ja, no és una setmana, però l’anomenen així de totes maneres). En estos dies hi haurà exposiciones de maquetes, teatre, globotà i discoteca mòbil, entre altres actes per a grans i xiquets.

 

PROGRAMA DE LA SETMANA CULTURAL DE LA FALLA GRAN VIA DEL SUD

 

Dijous 6

17: 30 Berenar per a la comissió infantil al casal

18: 30 Exposició de maquetes i cine de dibuixos animats a la Casa de la Cultura de Bétera.

 

Divendres 7

22: 00 Teatre a la Casa de la Cultura de Bétera a càrrec de les companyies Pepeta Ricart (Bétera) i Xan Teatre (Quart de Poblet). Al descans, votació popular de les maquetes i lliurament de premis del I Concurs de Portada de Llibret i del III Concurs de Maquetes en finalitzar les obres.

 

Dissabte 8

11:00 Matí de Tallers al Casal per a la comissió infantil

17:30 Globotà i en acabar començarà una Masterclass d’aeròbic.

23:30 Discomòbil i clausura de la IV Setmana Cultural