¿Has leído "La cremà"?

Les falles, en la festa de Levante TV i la 97.7

Els programes de la 97.7 FM i de Levante TV, Soroll i festa i Tot és festa respectivament, estaran presents en la gala que estos mitjans celebraran demà en l’Umbracle a través dels seus presentadors Leo Marín i Jaume Bronchud i els seus col·laboradors. Però a banda hi haurà unes convidades molt especials: totes les falleres majors i majors infantils de València amb les seues corts d’honor, sense faltar Laura Caballero, que és la més major de totes (en càrrec, s’entén). Esta festa, que servirà per a presentar la nova programació de les dues emissores esmentades, començarà a les 20.30 hores i tindrà com a presentadors als periodistes Verónica March i Rafa Lupión.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar