Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Les falles, en la festa de Levante TV i la 97.7

tefEls programes de la 97.7 FM i de Levante TV, Soroll i festa i Tot és festa respectivament, estaran presents en la gala que estos mitjans celebraran demà en l’Umbracle a través dels seus presentadors Leo Marín i Jaume Bronchud i els seus col·laboradors. Però a banda hi haurà unes convidades molt especials: totes les falleres majors i majors infantils de València amb les seues corts d’honor, sense faltar Laura Caballero, que és la més major de totes (en càrrec, s’entén). Esta festa, que servirà per a presentar la nova programació de les dues emissores esmentades, començarà a les 20.30 hores i tindrà com a presentadors als periodistes Verónica March i Rafa Lupión.