Baixa la subvenció, però no tant

[NOTÍCIA ACTUALITZADA 24/11/2010 18:10] Finalment, la subvenció als monuments que oferix l’Ajuntament de València baixarà en 2011, però no tant com s’havia anunciat fa temps: serà d’un 21% del pressupost de la falla, en comptes d’un 25% fins ara. Així ho va anunciar ahir l’alcaldessa Rita Barberà quan va presentar els comptes municipals per a l’any que ve, acte que va aprofitar per a criticar a Zapatero, que són coses que li agrada fer sempre que té ocasió (així són els polítics). En altres paraules, les comissions rebran un 16% menys de subvenció pel monument, ja que el 4% de punts percentuals que ha baixat és el 16% del 25%. ¿Està clar? Sí, home: (25-21)/25·100=16.

2 ideas sobre “Baixa la subvenció, però no tant”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar