¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

Baixa la subvenció, però no tant

retallardiners[NOTÍCIA ACTUALITZADA 24/11/2010 18:10] Finalment, la subvenció als monuments que oferix l’Ajuntament de València baixarà en 2011, però no tant com s’havia anunciat fa temps: serà d’un 21% del pressupost de la falla, en comptes d’un 25% fins ara. Així ho va anunciar ahir l’alcaldessa Rita Barberà quan va presentar els comptes municipals per a l’any que ve, acte que va aprofitar per a criticar a Zapatero, que són coses que li agrada fer sempre que té ocasió (així són els polítics). En altres paraules, les comissions rebran un 16% menys de subvenció pel monument, ja que el 4% de punts percentuals que ha baixat és el 16% del 25%. ¿Està clar? Sí, home: (25-21)/25·100=16.

2 ideas sobre “Baixa la subvenció, però no tant”

Los comentarios están cerrados.