Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Una fallera major, major

borullPer al càrrec de fallera major d’una comissió no hi ha edat de jubilació, com demostra la Falla Borrull-Socors. Esta comissió va celebrar el 20 de novembre la Presentació de la seua fallera major, Encarna Gómez i Belloch, que amb els seus 68 anys representarà amb tota la seua il·lusió junt a Marta Bonell i Tortajada, d’11 anys, als fallers. L’acte va tindre lloc al Complex Esportiu de la Petxina. I parlant de falleres majors, la Falla Barri La Llum proclamarà la seua infantil, María Pérez Amores, el dia 26 de novembre a les set de la vesprada, berenar inclòs. Al día següent, la Falla Almirant exaltarà les seues falleres majors, Ada López Saiz (infantil) i Sarah Martínez Rebollo (major) a l’Hotel Westin també a les 19.00 hores.