Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Cervantes i Pintor Stolz presenten projectes

fmMés presentacions de projectes de falla, ¡i que no falten!. El dia 26 de novembre, divendres, la Falla Cervantes-Pare Jofré presentarà els seus de la mà dels seus artistes fallers, José Lafarga Palomares per al major i José Alares Sales per a l’infantil, al seu casal a les 20.30 hores. I dilluns següent, el dia 29, serà Pintor Stolz-Burgos qui ho faça, però rapidet per si algú vol vore el partit de futbol que televisaran eixe dia. A les 20.30 començarà la presentació dels projectes dels monument que plantarà esta comissió en 2011, el major dels quals els construïxen els propis fallers i participarà en la secció primera B (foto). L’infantil, obra de l’artista faller Víctor Valero, estarà molt relacionat amb el gran, ja que fins i tot va ser modificada la idea inicial de la menuda perquè així fóra. L’acte tindrà lloc al casal de la comissió, al carrer Castell de Benissanó, número 7, de València.