Cervantes i Pintor Stolz presenten projectes

Més presentacions de projectes de falla, ¡i que no falten!. El dia 26 de novembre, divendres, la Falla Cervantes-Pare Jofré presentarà els seus de la mà dels seus artistes fallers, José Lafarga Palomares per al major i José Alares Sales per a l’infantil, al seu casal a les 20.30 hores. I dilluns següent, el dia 29, serà Pintor Stolz-Burgos qui ho faça, però rapidet per si algú vol vore el partit de futbol que televisaran eixe dia. A les 20.30 començarà la presentació dels projectes dels monument que plantarà esta comissió en 2011, el major dels quals els construïxen els propis fallers i participarà en la secció primera B (foto). L’infantil, obra de l’artista faller Víctor Valero, estarà molt relacionat amb el gran, ja que fins i tot va ser modificada la idea inicial de la menuda perquè així fóra. L’acte tindrà lloc al casal de la comissió, al carrer Castell de Benissanó, número 7, de València.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar