Cervantes i Pintor Stolz presenten projectes

fmMés presentacions de projectes de falla, ¡i que no falten!. El dia 26 de novembre, divendres, la Falla Cervantes-Pare Jofré presentarà els seus de la mà dels seus artistes fallers, José Lafarga Palomares per al major i José Alares Sales per a l’infantil, al seu casal a les 20.30 hores. I dilluns següent, el dia 29, serà Pintor Stolz-Burgos qui ho faça, però rapidet per si algú vol vore el partit de futbol que televisaran eixe dia. A les 20.30 començarà la presentació dels projectes dels monument que plantarà esta comissió en 2011, el major dels quals els construïxen els propis fallers i participarà en la secció primera B (foto). L’infantil, obra de l’artista faller Víctor Valero, estarà molt relacionat amb el gran, ja que fins i tot va ser modificada la idea inicial de la menuda perquè així fóra. L’acte tindrà lloc al casal de la comissió, al carrer Castell de Benissanó, número 7, de València.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar