Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Pilar Giménez rep un homenatge en ‘Veus de festa’

El programa de ràdio dedicat a les festes valencianes Veus de festa va homenatjar la fallera major de València de 2010, María Pilar Giménez Santamarina, passat dilluns. Ella i els seus pares, Pilar i Francisco, van gaudir d’un programa dedicat a ells de la mà de Juanfran Barberà i els seus col·laboradors. En l’hora que va durar l’emissió van intervenir persones molt destacables per al món faller i per la fallera major 2010 en particular, com Félix Crespo, president de Junta Central Fallera, i Ariadna Galán, fallera major infantil de València 2010.

A més, Salvi de El Puig i Javi Ramos van cantar-li albaes en directe, i amigues de María Pilar com Míriam Toré i María Ángeles Guijarro des d’Alacant i Virginia Yagüe des de València van recordar-li bons moments de l’exercici passat. Ángel Alario, locutor de la mateixa emissora, va recordar l’homenatge d’Amparo Morosoli i la seua cort d’honor passat novembre de 2009.

DSC057221