Sant Gregori i Sant Valerià guanyen el truc de Torrent

Els sants estan d’enhorabona a Torrent: les falles Sant Gregori i Sant Valerià han sigut les guanyadores dels campionats de truc Caberot i la copa fallera respectivament. En segon lloc han quedat Cotxera i Antonio Pardo.

La Falla Barri Sant Gregori s’alça, per tercer any consecutiu, amb el primer premi del Truc Caberot, i la falla Cotxera ha aconseguit la plata en el Caberot. En esta edició, un total de 19 falles han participat cada vesprada als casals de les falles de Torrent. La parella guanyadora representarà a Junta Local Fallera en el campionat que tindrà lloc a Sagunt i en el que jugaren parelles de tota la Comunitat Valenciana.

P1030052p

Per la seua banda, també s’ha realitzat el campionat de la copa fallera de Truc, on competixen les millors falles classificades en el Caberot. Enguany ha guanyat, per primera vegada, la Falla Sant Valerià, qui aconseguix així este trofeu, l’únic que li quedava per aconseguir ja que els jugadors havien quedat finalistes en diverses ocasions. La falla Antoni Pardo ha sigut subcampiona.

P1030054p

Així, divendres passat va ser l’entrega de trofeus en el casal de la falla guanyadora. El barri Sant Gregori va obrir les seues portes per a rebre el sopar d’entrega de premis, que va estar presidida per la Fallera major de Torrent, Noelia Maroto i el vicepresident primer executiu, Pascual Piles i Vilanova, així com pels representants de les falla organitzadora.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar