¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Gravador Esteve presenta la maqueta de Paco López

gesteveLa Falla Gravador Esteve-Ciril Amorós, de l’Eixample de València, va presentar recentment la maqueta del seu pròxim monument gran, el qual serà obra de l’artista faller Paco López Albert. El lema de la falla és Lo que te rondaré, morena, i de l’acte de presentació es poden vore moltes fotos ací. I parlant de monuments, la Falla del Parotet va celebrar l’acte de firma del contracte amb el seu artista passat 21 de novembre a les 10.30 del matí. per a després anar al taller i beneir la fallar, on es van unflar a fer fotos de pas. Un últim apunt: l’artista faller José Manuel Alares, un expert en falles infantils, ha estrenat web, l’adreça de la qual és www.josemanuelalares.com. ¡Benvingut a Internet!

Maqueta de la Falla Gravador Esteve-Ciril Amorós 2011
Lema: Lo que te rondaré
Artista: Paco López Albert

maqueta