Ai, que no podem pagar la falla…

Això diran alguns després de saber que, en el ple de Junta Central Fallera celebrat ahir, el president de l’organisme municipal, Félix Crespo, va anunciar que les subvenciones per al monument i la il·luminació baixen del 25% al 15% aproximadament. El motiu és, naturalment, que l’Ajuntament de València vol estalviar-se diners, però quan les comissions han tancat ja els pressupostos, la notícia no fa gens de gràcia. I la pujada de l’IVA està ahí, per a més inri…

Segons va informar Crespo i publica Actualidad Fallera, el pressupost de Junta Central Fallera es reduirà en un 10%, i clar, han de retallar partides. I a este objectiu ajuda la baixada de les subvencions, per cert recolzada per la teòrica limitació de pressupostos de le la Federació de Falles de la Secció Especial (a menys pressupost, menys subvenció). Esta decisió del organisme municipal va comunicar-se per tal que les comissions vagen fent-se la idea que tenen que agarrar la calculadora i refer els pressupostos, ja que encara estan a temps perquè els contractes dels monuments es presentaran presumiblement en setembre. Casualment, esta retallada arriba quan fa poc que va haver-hi polèmica perquè mentre es retallen les inversions del barris,[Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] i les corts d’honor.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar