¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Hui, que no et conten històries

borullQue no et conten altres històries que les de la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera, que hui posa en escena a les 20.30 hores el “Club de les Històries”. Al casal de la comissió intervindran persones conegudes del món faller i regidors de l’Ajuntament de València, però si no pots anar, pots connectar-te per Internet per Twitter, Facebook o YouTube per a estar al tant de l’acte. Dins de la seu social de la falla, es podrà connectar per telèfono i ordinador portàtils a través de xarxa inalàmbrica per a participar en directe.

Prendran la paraula en este club literari, entre d’altres, Ferran Martínez (conegut faller de Torrent), Manel Pérez, Inmaculada Guerrero, Roberto Gómez, Javi Palop, Juanfran Barberá (director del programa radiofònic Veus de festa), Pilar Calabuig (regidora del PSPV-PSOE), Francisco Carsí (regidor del PSPV-PSOE), Juli Amadeu Arias (director de la revista Lletrafaller) i Xavi Serra (el “malat de falles” més conegut d’Internet). Els títols de les històries que es podran escoltar son, per exemple, “Faller i torrentí”, “El diable dels Socors”, “Esports inadaptats, capital paraolimpica”, “Viure al barri”, “Periodista faller”, “L’anècdota fallera”, “Una cremà imprevista”, “Falles.com” i “Les nostres idees estan amb les falles”.

Per altra banda, cal recordar que els actes de la comissió continuen: el dia 25, jocs de taula al casal; el dia 26, jocs infantils per la vesprada, sopar i gran revetla de Sant Joan; i el dia 27, concurs paelles.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar