El 3 en 1 de Pizarro: demanà, apuntà i revetla

escutpizarroEn efecte, este dissabte 26 que està al girar el cantó, la Falla Pizarro – Cirilo Amorós – Hernán Cortés ha preparat la demanà de la fallera major 2011, la festa de l’apuntà i la revetla de Sant Joan.  ¡Quasi res! Un dia de no parar amb actes protocolaris, però també amb diversió per als fallers i per al barri de l’Eixample.

Tot començarà a les huit de la nit, quan la comissió encapçalada pel seu president, Nacho Higón, es dirigisca a casa de Verónica Vieco Navalón per a portar-li l’acord de la junta directiva refrendat per l’assemblea general, on la nomenen fallera major. A partir de les 21 hores, uns músics tabalet i dolçaina acompanyaran els fallers durant la festa de l’apuntà, darrere la qual hi haurà un festival de paelles, música per a ballar i la firma de contractes amb els dos artistes que realitzaran els pròxims monuments, Xavier Herrero i Vicente Almela.