¿Has leído "Música de Fallas"?

La Falla Cronista, contra l’Alzheimer

image002En el segon dia de revetles santjoaneres de les falles, la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent va fer una cosa més seriosa: presentar el seu projecte solidari per a l’exercici actual, el qual anirà dirigit als malalts d’Alzheimer i tindrà el nom “Per a que no m’oblides”.

En efecte, amb eixe títol, que fa referència als greus problemes de memòria que causa la malaltia de l’Alzheimer, els fallers d’eixa comissió posaran en marxa una sèrie d’activitats durant tot l’exercici 2010/2011 co·laborant amb la Creu Roja de Torrent. Per exemple, la Tómbola Solidaria Maria Ángeles Castells López que té lloc en setembre beneficiarà el projecte d’ajuda a malalts d’Alzheimer d’esta estitat, però a més hi haurà altres actuacions com Un kilo un somriure. José Andreu, president de l’Assemblea de Creu Roja Torrent, va declarar que destinar els fons de l’esmentada tómbola a la seua entitat permet posar en marxa un projecte que previndrà i millorarà la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer en fase inicial amb tallers a tal efecte.