La Falla Cronista, contra l’Alzheimer

En el segon dia de revetles santjoaneres de les falles, la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent va fer una cosa més seriosa: presentar el seu projecte solidari per a l’exercici actual, el qual anirà dirigit als malalts d’Alzheimer i tindrà el nom “Per a que no m’oblides”.

En efecte, amb eixe títol, que fa referència als greus problemes de memòria que causa la malaltia de l’Alzheimer, els fallers d’eixa comissió posaran en marxa una sèrie d’activitats durant tot l’exercici 2010/2011 co·laborant amb la Creu Roja de Torrent. Per exemple, la Tómbola Solidaria Maria Ángeles Castells López que té lloc en setembre beneficiarà el projecte d’ajuda a malalts d’Alzheimer d’esta estitat, però a més hi haurà altres actuacions com Un kilo un somriure. José Andreu, president de l’Assemblea de Creu Roja Torrent, va declarar que destinar els fons de l’esmentada tómbola a la seua entitat permet posar en marxa un projecte que previndrà i millorarà la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer en fase inicial amb tallers a tal efecte.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar