Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Jordi Fresquet suspén la construcció de les falles

Set comissions falleres han rebut una de les pitjors notícies que podien tenir: que l’artista no terminarà les seues falles. Així s’ho ha comunicat Jordi Fresquet a Baixa-Mesó de Morella, Fray J. Rodriguez-Pintor Cortina, General Barroso-Calvo Acacio, Joaquín Navarro-Carrícola, Creu i Mislata, Bressol de la Taronja de Carcaixent i la Falla El Prado de Tavernes de la Valldigna, al·legant motius personals.

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2006, de Jordi Fresquet

L’artista faller Jordi Fresquet ha enviat una carta a les comissions esmentades per avisar-los que els monuments que els estavan construïnt no els acabarà, donant com s’ha dit adés, motius personals. En vista de la situació, els fallers hauran de buscar la manera d’acabar-les, que segons afirma Cendra Digital, en alguns casos seran els propis treballadors del taller, i en altres als seus artistes infantils. Així estan les coses per a estes falles a mes i mig de la plantà.