Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Concurs per a ‘maqueters’ en Pintor Stolz

Per als artistes fallers en menut (no necessàriament baixets), la Falla Pintor Stolz-Burgos té de nou el seu concurs de maquetes de falla.  El termini per a inscriure treballs ha començat ja i finalitza el 12 de febrer, havent-hi premis de fins 600 euros en xecs regal. ¿T’animes a fer un poc de manualitats?

Concurs de maquetes de Pintor Stolz-Burgos

Este és el quart any consecutiu en què la Falla Pintor Stolz-Burgos junt al Centre Comercial El Saler convoca el concurs de maquetes, el qual està dirigit tant a fallers com a no fallers. Els participants poden apuntar-se fins al dia 12 de febrer, havent-se de presentar les maquetes el dia 15. Els treballs s’exposaran al públic a la plaça central d’eixe centre comercial fins al 20 de març, concedint-se un primer premi de 600 euros en un xec regal que podrà gastar-se en el Saller, un altre de 300 i un altre de 150. Les bases completes estan publicades en la web de la comissió, www.fallapintorstolz-burgos.com.