A escopir per a apagar les falles

Igual als fallers els toca escopir o pixar per a apagar la seua falla en la cremà, ja que els bombers de València amenacen en boicotejar l’acte si no els paguen el servici que van fer el 19 de març de l’any passat. Així que, com Rita no solte la pasta, hi haurà un altre problema més per a les Falles, que total, per altre més…

Fa mesos que se sentien rumors sobre el tema, però sembla que la cosa va de veres. El cos de bombers de València s’ha negat a firmar el decret de l’alcaldia que els obliga a treballar el 19 de març de 2013, com a protesta per no hacer cobrat encara el servici de l’any passat. Legalment, això no significa que no tinguen obligació de realitzar-lo, però és una primera mesura de pressió contra l’Ajuntament per a demanar que els paguen eixos suplements. En concret, han demanat que l’abonament es realitze abans del 10 de febrer, o en cas contrari “hi haurà problemes“.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar