Fallas para falleros y no falleros según Candreu

A escopir per a apagar les falles

Igual als fallers els toca escopir o pixar per a apagar la seua falla en la cremà, ja que els bombers de València amenacen en boicotejar l’acte si no els paguen el servici que van fer el 19 de març de l’any passat. Així que, com Rita no solte la pasta, hi haurà un altre problema més per a les Falles, que total, per altre més…

Fa mesos que se sentien rumors sobre el tema, però sembla que la cosa va de veres. El cos de bombers de València s’ha negat a firmar el decret de l’alcaldia que els obliga a treballar el 19 de març de 2013, com a protesta per no hacer cobrat encara el servici de l’any passat. Legalment, això no significa que no tinguen obligació de realitzar-lo, però és una primera mesura de pressió contra l’Ajuntament per a demanar que els paguen eixos suplements. En concret, han demanat que l’abonament es realitze abans del 10 de febrer, o en cas contrari “hi haurà problemes“.