Mirem fotos de xiques guapes

De tant en tant ens agrada posar fotos de xiques guapes, però tractant-se d’una web de Falles no poden ser ex-concursants de Gran Hermano ni res paregut, sinó falleres. I a més, la fallera major de València 2012, Sandra Muñoz, i les falleres majors de Dénia, Marta Tabernero i Rocío Patricio. La primera la pillem assatjant per a la parada mora d’Alm. Cadarso, i les segones lluint-se en Fitur.

Les hurís de la parada mora d’Almirall Cadarso-Comte d’Altea, és a dir, la fallera major de València de l’any passat i la seua cort d’honor, ja han realitzat el seu primer assaig al casal de la comissió. Amb la coreografia de Susana Renau, les tretze xiques faran un ball moro en la seua filà que és tan especial per ser les representants de les Falles de València de 2012. Enguany, este festeig té dos novetats: que tindrà lloc el dia 16 de març, i no el 19 com en els últims anys, i que el seu recorregut tornarà a acabar a la Gran Via Marqués del Túria, passant prèviament per davant de la falla pel carrer Almirall Cadarso. Els moros començaran a desfilar el a les 22.30 hores. Tornant a les xiques, mirem l’estil que tenen en l’assaig:

Assaig desfilada hurís de la parada mora d'Alm. Cadarso

Assaig desfilada hurís de la parada mora d'Alm. Cadarso

Les altres xiquets de què parlàvem són les falleres majors de Dénia, que han causat commoció en Fitur, la fira de turisme de Madrid. Segons conten les cròniques de la Junta Local Fallera d’esta ciutat, en la seua visita a l’estand de la Comunitat Valenciana, van fer nombroses entrevistes a mitjans nacionals i molta gent les demanava fer-se fotos amb elles. Allí van coincidir amb representants de les festes de Castelló, Sagunt i Alacant, així com amb algunes autoritats com el propi Alberto Fabra, president de la Generalitat Valenciana. En Fitur van aprofitar per a presentar el II Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia, estant present en l’acte el cuiner amb tres estrelles Michelín Quique Dacosta.

 

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar