‘La banca gana’ en ninot també?

Falla General Barroso-L. Pascual y Abad 2013 (esbós)La banca sempre gana, i si no ho fa la rescaten, però, ¿en l’Exposició del Ninot guanyarà? De moment, dimecres que ve vore quina figura portarà la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad a esta exposició, la qual estarà dins de la seua falla amb el lema La banca gana. El que no està clar és que rescaten a la comissió si no l’indulten el ninot.

Dimecres 6 de febrer a les 20.30 hores, la Falla General Barroso presentarà el ninot que portaran a l’Exposició del Ninot. La figura és obra de l’artista Fede Ferrer, qui està realitzant el monument gran d’esta comissió que participarà en la secció primera A. Precisament al seu taller (carrer Vicent Canet, 19, Ciutat de l’Artista Faller, València) tindrà lloc este acte, al qual assistirà també el dibuixant Paco Roca, dissenyador de la falla d’enguany. I ja de pas que s’està al taller, es podran vore com va la construcció de la mateixa.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar