Asimov va a l’Exposició del Ninot

Però en ninot, clar, no de zombi perquè està mort. I ho fa de mà de l’artista Raúl Martínez “Chuky“. Forma part de la divertida interpretació de la novel·la Jo, robot que farà en la falla Natros robots, la qual plantarà en Mercat de Castella. I curiosament, encara no està en l’Exposició i té premi. ¿Que com es això?

Una divertida figura de l’escriptor Isaac Asimov serà l’aposta de la Falla Mercat de Castella en l’Exposició del Ninot. Este escriptor va dedicar-se a la divulgació científica, així com a la novel·la de ciència ficció, i es considera pare de la robòtica, per la qual cosa amb el ninot es fa un poc de foment de la cultura.Però no per això la falla deixarà de ser divertida, ja que contindrà molts jocs de paraules.

Ninot de l'Exposició de la Falla Mercat de Castella (Asimov)

Per als qui vulguen saber més d’Asimov, hi haurà un codi QR amb un enllaç a més informació sobre Asimov i, per altra banda, a un concurs on es pot guanyar un dels dos llibres d’este autor que se sortegen (Jo, robot i La Fundació). Els noms dels afortunats se sabran el 16 de març.

Esbós falla gran Mercat de Castella 2013

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar