Les falles, a São Paulo i Taiwan

Podien ser-ho més, però no deixen de ser internacionals: ens trobem referències en dos llocs molt distants del món: A São Paulo (Brasil), on una escola de samba (que és més o menys una comissió fallera, pero en versió brasilera) ha representat la nostra festa a una carrosa; i a Taiwan, on una simpàtica reportera de televisió ha estat en diversos actes fallers. Quasi res, ací al costat, passant Xirivella a la dreta…

Sociedade Rosas de Ouro (Carnestoltes de Sao Paulo)

Efectivament, les Falles apareixeran en els multitudinaris Carnestoltes de São Paulo. L’escola de samba Rosas de Ouro dedicarà la seua carrossa als Regnes de la Festa, entre els quals estarà el de les Falles. L’escenògraf, director artístic i responsable del carnestoltes d’esta escola, Jorge Marcos Freitas, [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] que volien representar les millors festes del món i les Falles, que havia conegut en un viatge en 2002, no podien faltar. A més, d’esta manera les fa més conegudes en un lloc, Brasil, on no tenen molta fama. Acompanyant a la carrossa eixiran 70 ballarines representant les flames típiques de la festa fallera, les quals efectuaran la seua actuació en el “sambòdrom” de la ciutat este divendres.

I en un punt molt distant del món, concretament a Taiwan, un programa de televisió anomenat I-Walker ha estat a València, i el seu equip s’ha atrevit a alçar-se prompte per anar a la despertà del centre de València i a la Crida de les Falles. Ací el tenim.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar