Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

La falla de Vicent Pallardó, quasi finiquitada

Finiquits com este sí que dónen goig, i no els laborals: la Falla Escultor Vicent Pallardó–Parc Central de Torrent ha vist en el taller d’Alfred Chulià que a les seues falles els queda poc per acabar-se. Allí va plantar-se quasi tota la comissió per a comprovar-ho, i pel que diu d’artista, van quedar contents.

El taller “Més que falles”, de l’artista faller Alfred Chulià, va rebre una àmplia representació de la Falla Vicent Pallardó recentment, incloent la fallera major, Juani Olivas; la fallera major infantil, María González; i el president infantil, Esteban Vicente. Els fallers van vore que la falla gran està quasi enllestida, a fata només d’acabar una flamenca que arriba als cinc metres d’altura.

Visita al taller de la Falla Escultor Vicent Pallardó (Torrent) 2013

Visita al taller de la Falla Escultor Vicent Pallardó (Torrent) 2013

Visita al taller de la Falla Escultor Vicent Pallardó (Torrent) 2013