Noticias relacionadas con Tavernes de la Valldigna

7 entradas

Fiestas para niños y mayores a la vista

Castillos hinchables, regalos, juegos y un ofertón para nuevos falleros infantiles es algo de lo que trae la apuntà para niños de la Falla Exposición-Micer Mascó, que tendrá lugar este viernes. Como está todo el mundo pelado, han lanzado una oferta para los nuevos que se apunten y que tengan entre 0 y 3 años: 50 euros todo el ejercicio.  Días más tarde tenemos el concurso de paellas nocturnas-remember de […]

Falla Arxiduc Carles Xiva 2006 011

Les falles de Fresquet les acabarà el taller

¡Buff! Respiren les huit comissions amb les falles “empantades” per Jordi Fresquet, perquè els treballadors del seu taller han dit que acabaran els seus monuments. Per això, al final l’ajuda del Gremi d’Artistes Faller no serà necessària en ese problema, ja que queda a casa. Ara esperem que els problemes de salut de l’artista no siguen res.

Falla Arxiduc Carles Xiva 2006 011

Jordi Fresquet suspén la construcció de les falles

Set comissions falleres han rebut una de les pitjors notícies que podien tenir: que l’artista no terminarà les seues falles. Així s’ho ha comunicat Jordi Fresquet a Baixa-Mesó de Morella, Fray J. Rodriguez-Pintor Cortina, General Barroso-Calvo Acacio, Joaquín Navarro-Carrícola, Creu i Mislata, Bressol de la Taronja de Carcaixent i la Falla El Prado de Tavernes de la Valldigna, al·legant motius personals.