Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La primera d’Ofrena, la primera A

Sembla que la Federació de Falles de Primera A tenia moltes ganes en fer l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, i el mateix 1 de gener ja l’ha fet, encara que sense indumentària valenciana i només les falleres majors de les comissions. I una notícia més laica i per als més monumentalistes: el dia 13 presentarà esbossos l’Agrupació de Falles Creu Coberta. ¿I què té a vore això amb l’Ofrena? La Falla General Barroso, que pertany a les dues associacions falleres.

Ofrena de la Federació de Falles de Primera A

Esta és una imatge de l’Ofrena de Flors tan endavantada que va fer la Federació de Falles de Primera A. Quant a la presentació de projectes de les falles incloses en l’Agrupació Creu Coberta, serà el dia 13, diumenge, al casal de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad (carrer General Barroso, número 33, de València) i començarà a les dotze del matí.