Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Els Reis arriben als casals

¡Feliç Any! Ja estem en 2013 (amb divertida rima en castellà), i d’ací a quatre dies tenim els Reis Mags de viatge cap ací i cap allà recollint cartes dels xiquets i portant-los els regals. Els fallers infantils estan inclosos, naturalment, i en algunes comissions com General Barroso-Litògraf Pascual y Abad, Sant Marcel·lí i Lo Rat Penat fan cavalcava pel barri. En altres van més justets de temps i només recolliran cartes, com en Molinell-Alboraia.

Les cavalcades de Reis ja estan ací.  Este dissabte 5 de gener a les 19.00 hores i des del carrer Primer de Maig, la comitiva reial recollirà la demarcació de la Falla General Barroso fins arribar al casal de la mateixa, al carrer Músic Penella número 10, on Ses Majestats recolliran les cartes dels xiquets. Hora i mitja més tard, a les 17.30 hores, hauran començat la cavalcada per la zona de la Falla Lo Rat Penat. Ara bé, quan estiguen per la Falla Sant Marcel·lí primer recolliran les cartes dels xiquets del barri (a les 18.00 hores), i una hora després començaran la cavalcada, que segons comenten els fallers tindrà sorpreses. A més, en este últim cas existix la possiblitat que els Reis Mags visiten personalment a un xiquet si ho demanen els seus pares a la comissió.

Reis Mags al betlem de Na Jordana 2012

A la Falla Molinell-Alboraia no faran cavalcada, però passaran pel casal dues vegades. La primera, el divendres a una hora encara no confirmada, on repartirà regals per als adults de la comissió, que pel que sembla s’han portat molt bé enguany. I la segona, dissabte 5 a les 18.00 hores, quan atendran als xiquets. Per la seua banda, la Falla La Saletta, d’Aldaia, és més ràpida i demà mateix, 2 de gener, tindrà a l’emissari reial al seu casal a les 19.00 hores.