¿Has leído "Ninots indultats"?

Set dies per a set obres

Així s’ha plantejat la seua setmana cultural-teatral la Falla Sevilla-Dénia: set dies, del 14 al 20 de gener, representant-se en cadascú una obra de teatre a càrrec, en general, de fallers de diverses comissions. L’entrada haurà de pagar-se (5 euros la individual, 4 amb carnet faller), però per una bona raó: per a ajudar a l’associació benèfica “Las ilusiones de Raúl”.

Esta setmana cultural, anomenada “7 dies/7 obres (de teatre)”, es basa en obres teatrals realitzades per fallers tant de València com d’altres localitats, a més d’incloure el sopar del Carnet Verd i la gala d’entrega dels nous Premis Bernarda. Com s’ha comentat, l’entrada per funció costa 5 euros, 4 amb carnet faller, però és pot adquirir un bo per a totes les obres a 20 euros, que es queda en 15 amb carnet faller. Totes les representacions tindran lloc a La Protectora (carrer Maximilià Thous, número 6, València), i bona part dels ingressos es donaran a l’associació “Las ilusiones de Raúl”.

Teatre faller infantil

Este és el programa previst:

DILLUNS 14, 22 HORES
El malalt imaginari, de Molière. Falla Ramón i Cajal de Torrent. Primer premi del concurs de teatre de Torrent.

DIMARTS 15, 22 HORES
Somriures per Nadal, de Josep David Badía. Inquiets Teatre.

DIMECRES 16, 22 HORES
Sopar de festa, de José Rubio. Falla Sants Patrons d’Alzira. Primer premi del concurs de teatre d’Alzira.

DIJOUS 17, 22 HORES
Teràpia, de Martín Giner. Falla L’Eliana-Cid.

DIVENDRES 18, 22 HORES
Gala i entrega dels Premis Bernarda de teatre.

DISSABTE 19, 19 HORES
Això no és vida, de T de Teatre. Falla Borrull-Túria.
A les 21.30, sopar del Carnet Faller Verd.

DIUMENGE 20, 18 HORES
Volguts pares, de Juanma García Castellano. Falla Giorgeta-Roig de Corella.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar