Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Les Roques allargà el sorteig de Nadal

A la Falla Districte Les Roques, de Dénia, van reunir-se al casal per a un bon esmorzar i vore els sorteig de loteria de Nadal… i la cosa va  acabar a altres hores de la matinada ballant. Fins i tot van fer-se regals de l’amic invisible. I és que estos fallers tenen més ganes de festa que Pocholo després de prendre’s un gintonic.

Sopar de Nadal Falla Les Roques (Dénia)

En efecte, amb l’excusa del sorteig de nadal, un grup d’amics i algunes falleres majors de comissions de Dénia, incloses les de Les Roques, van fer un bon esmorzar mentre veien eixir les boles de la loteria. Van fartar-se de conill i pollastre, formatge, entrepans i roscos nadalencs. Ja per la nit, la comissió va celebrar el seu sopar de Nadal, el qual va ser tipus buffet, i després van fer-se regals amb el mètode de l’amic invisible. La nit va a acabar a altres hores de la matinada ballant.

Sopar de Nadal Falla Les Roques (Dénia)