Uns ‘manguis’ visiten Alm. Cadarso

La caixa dels diners de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea està encara més buida ara. Alguns lladres no s’han pres vacances este agost i han entrat al casal de la comissió, emportat-se tot l’efectiu que hi havia dins. Però el botí tampoc era per a anar-se a Brasil, ja que hi havia quatre duros i no han agarrat res més de valor. ¿Els faria falta diners per al butà només?

Els amics de l’alié han tornat a esta comissió fallera de l’eixample, després de les visites dels dies 15 i 16 de març, i han entrat al casal forçant les portes d’entrada. Una vegada dins, han obert la caixeta on es guarda l’efectiu i se n’han emportat tot el que hi havia dins, que no era una quantitat massa importat. Ara bé, ni han agarrat paperetes de la loteria de Nadal, ni cap insígnia de record, ni res més de valor. Els fallers esperen que el CSI els capture prompte, i que l’assegurança pague els danys ocasionats pels lladres, que per a això paguen la prima.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar