Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Uns ‘manguis’ visiten Alm. Cadarso

La caixa dels diners de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea està encara més buida ara. Alguns lladres no s’han pres vacances este agost i han entrat al casal de la comissió, emportat-se tot l’efectiu que hi havia dins. Però el botí tampoc era per a anar-se a Brasil, ja que hi havia quatre duros i no han agarrat res més de valor. ¿Els faria falta diners per al butà només?

Els amics de l’alié han tornat a esta comissió fallera de l’eixample, després de les visites dels dies 15 i 16 de març, i han entrat al casal forçant les portes d’entrada. Una vegada dins, han obert la caixeta on es guarda l’efectiu i se n’han emportat tot el que hi havia dins, que no era una quantitat massa importat. Ara bé, ni han agarrat paperetes de la loteria de Nadal, ni cap insígnia de record, ni res més de valor. Els fallers esperen que el CSI els capture prompte, i que l’assegurança pague els danys ocasionats pels lladres, que per a això paguen la prima.