Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Illes Canàries-Trafalgar busca el seu passat

fallatrafalgar¿Tens alguna foto vella de la Falla Illes Canàries-Trafalgar? És igual que siga del monument, o de l’Ofrena, o de la gent, i fins i tot dóna igual que tinga un dit de pols: la qüestió és que aniria de meravella per a la recopilació que s’està fent de cara al cinqüentenari de la seua comissió infantil, el qual es complix en este exercici.

En especial, es busquen fotos de les falles dels primers anys de la comissió, dels carrers i curiositats, i no cal que estiguen en format digital, ja que per a alguna cosa està l’escàner: es passa a l’ordinador, i es torna l’original al seu propietari. Els que tinguen algun document que valga la pena poden escriure a José Luis Aguilar (correu electrònic joluaque@gmail.com), que segur que li donarà molta alegria.