Illes Canàries-Trafalgar busca el seu passat

¿Tens alguna foto vella de la Falla Illes Canàries-Trafalgar? És igual que siga del monument, o de l’Ofrena, o de la gent, i fins i tot dóna igual que tinga un dit de pols: la qüestió és que aniria de meravella per a la recopilació que s’està fent de cara al cinqüentenari de la seua comissió infantil, el qual es complix en este exercici.

En especial, es busquen fotos de les falles dels primers anys de la comissió, dels carrers i curiositats, i no cal que estiguen en format digital, ja que per a alguna cosa està l’escàner: es passa a l’ordinador, i es torna l’original al seu propietari. Els que tinguen algun document que valga la pena poden escriure a José Luis Aguilar (correu electrònic joluaque@gmail.com), que segur que li donarà molta alegria.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar